За да нямате проблеми с видеото или снимките от платената част е нужно да изпълните няколко неща:


1. Да имате инсталиран Internet explorer , Google Chrome , Opera или Mozilla.

2. Да имате инсталиран и включен JavaScript, за да гледате видеото!

3. Видео съдържанието вече може да се гледа и през всички мобилни устроиства.

4. Да си инсталирате пакет с кодеци , например K-lite codec pack.

5. Да получите код за достъп по някой от описаните в страницата начини . Кода за SMS се изписва BGEMI

6. Да въведете получения код за достъп като спазвате малки и големи букви и внимавате да е въведен вярно.

7. Сайта е настроен да работи с настроики по подразбиране за горепосочените браузъри , JavaScript, за да гледате видеото! , Windows Firewall и поддържане на сесии , ако сте променяли тези настроки е възможно да имате проблем с гледането на видео клиповете.


Установихме че при някои потребители възниква проблем при влизането в платената част на сайта със работеща парола. Това се дължи на проблем в браузъра да поддържа сесия. Проблемът може да бъде преодолян като:

Отваряте сайта и въвеждате кода, след като влезете в системата, с десен бутон на мишката отваряте от менюто "Аматьорски снимки" или "Аматьорско видео" в нов прозорец на браузърът и пак въвеждате кода. Първия прозорец го минимализирате и работете във втория.....


Някои модели телефони използват едни и същи символи за означаване на 1 (едно) и l (ел) , 0 (нула) и о (о), и т.н. Възможно е да получите код които не работи именно по тази причина, че вашия телефон не го показва правилно.В тъкъв случаи опитаите различните варианти.


Ако въпреки това имате някакви проблеми, изпратете ни e-mail на emili1976@gmail.com с описание на проблема, номера на телефона от които е пуснато SMS, датата и часа когато е пуснато съобщението, кода които е получен. Ние ще направим проверка в системата и ще ви пратим по същия начин верния код за достъп.

От досегашния опит установихме че системата за SMS работи перфектно , но се допускат грешки при въвеждането на кода в страницата........


www.emili1976.com не е мобилен оператор и не може да гарантира 100% получаването на SMS от вашия телефон до нашия сървър. В този случаи вината е на мобилния оператор.